Meny Stäng

Medlem

Står du i begrepp att skaffa en segelbåt eller vill du av någon anledning byta uppläggningsplats (varvsplats) för din segelbåt till nästa säsong är du välkommen att söka medlemskap i ESS.

ESS erbjuder sina medlemmar ett centralt lättillgänglig varv i Sollentuna under vår- och höstarbetet, för att fritt kunna välja sommarhamn långt ut i skärgården för seglingssäsongen. ESS är en ideell förening och bygger på att alla medlemmar hjälps åt, att på kallelse av styrelsen, delta i gemensamma aktiviteter. När alla båtar sjösatts hjälps alla åt att städa området och före torrsättning iordningställa och placera ut vaggor på rätt plats. Alla båtägare tecknar sig även för ett arbetspass att assistera vid torr- och sjösättning. Under uppläggningssäsongen från september till och med maj går båtägarna vakt. Vakttjänsten delas med övriga klubbar inom området. Under vaktpassen disponeras en uppvärmd vaktstuga. Kallelse till höstupptagningen skickas vanligen i slutet av augusti.

Mer om varvet finns att läsa här

Aktuella avgifter hittar du här

Klubbens kontaktpersoner hittar du här.

Enklast ansöker du om medlemskap genom att fylla en köanmälan i vår databas här.

Ansökan kommer sedan att behandlas av styrelsen. Om inget skäl finns varför ansökan skulle avslås, sänder medlemsansvarig faktura till den sökande avseende inträdesavgift, deposition och medlemsavgift. Efter godkänd medlemsansökan skickar ESS en bekräftelse på att du blivit medlem.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer